Inloggen

Succesvolle matches juni 2024

We hebben diverse matches gemaakt, 8 nieuwe professionals én een nieuwe collega die we verwelkomen. Lees ze hieronder!


Per 1 juli hebben we een kandidaat verwelkomd, met als achtergrond leerkracht speciaal onderwijs. Woonachtig: Bergen op Zoom, Noord Brabant. 
Per 1 juli hebben we een kandidaat verwelkomd, ervaring als leidinggevende binnen bedrijfsvoering. Woonachtig: Omgeving Helmond, Noord Brabant. 
Per 15 juli verwelkomen we een kandidaat met gemeentelijke ervaring (management). Woonachtig: omgeving Heusden, Noord Brabant. 
Per 1 augustus verwelkomen we een kandidaat met ervaring als Leerkracht in het primair onderwijs (cijfermatig en financieel goed onderlegd). Woonachtig: Omgeving Nijmegen, Gelderland. 
Per 1 augustus  verwelkomen we nog een kandidaat met ervaring als Leerkracht speciaal onderwijs.  Woonachtig: Regio Eindhoven, Noord Brabant.
Per 1 augustus verwelkomen we een Onderwijs assistent Primair Onderwijs. Woonachtig: Aalst, België.
Per 1 augustus verwelkomen we een Leerkracht Primair Onderwijs. Woonachtig: Den Bosch, Noord Brabant. 
Per 1 September verwelkomen we een kandidaat met ervaring als teammanager binnen een werkbedrijf. Woonachtig: omgeving Arnhem, Gelderland  
Per september komt er een nieuwe collega ons eigen team versterken als junior adviseur, Denischa. We zien uit naar haar komst!

Matches:
Een kandidaat met een tweede spoort traject bij RegioEffect, voorheen bode, gaat aan de slag bij Rechtbank Noord Brabant als medewerker servicepunt bij team facilitaire zaken. 
De werving en selectie voor de Senior medewerker Publiekszaken van de gemeente Someren hebben we ingevuld met een ervaren kandidaat. 
Een kandidaat die in juli is gestart in een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect is direct gestart als interim manager bij de gemeente Horst aan de Maas.
Een kandidaat met een jobsearchtraject bij RegioEffect heeft een nieuwe baan gevonden bij een Kinderopvangcentrum. 
Een kandidaat met een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect stroomt succesvol uit en gaat aan de slag als docent bij Voortgezet Speciaal Onderwijs Tarcisius.  
Een kandidaat met een jobsearchtraject bij RegioEffect gaat bij de OmgevingsDienst Rivierenland aan de slag als projectmedewerker gebouw inspectie. 
Een kandidaat uit onze pool van professionals gaat als ZZP’ er aan de slag als interim directeur op een basisschool. 
Een kandidaat met een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect heeft een werkervaringsplek geregeld als zorg coördinator bij Prokino Zorg. 
 

Mareen Medema
0
12 July 2024
Share

Het laatste nieuws

In deze zonnige zomermaanden hebben we weer mooie matches gemaakt, 4 nieuwe...
6 September 2024
 In de lentemaanden april en mei hebben we weer mooie matches gemaakt, 5...
11 June 2024

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent